Szolgaltatások

• Asztalos munka

Profilunk egyedi méretre készített bútorok (lakás, gyermek, étterem, iroda, szálloda) kivitelezése, tervezése, beépítése akár az ország egész területén. Ön megálmodja, Mi megvalósítjuk!  Gyerekbútorok készítésénél nagy figyelmet fordítúnk az alapanyag és a felületkezelők (festékek, olajok, lakkok) kiválasztásánál, hogy környezet és gyerekbarát legyen.

• Felmérés

INGYENES helyszíni felmérést vállalunk Budapesten. További helyeken (Pestmegye-) a felmérés díja 8 000 Ft, az ország más részein a felmérés díja egyeztetés után. A felmérés költségét a megrendelt termékből jóváírjuk.

• Ajánlat készítés

Árajánlat készítésünket megelőzi egy személyes felmérés vagy árajánlatkérő lapunk kitöltése (melyet az info@mbhomedesign.eu email címen kérhet) melyben leírja pontos elképzeléseit, igényeit, elvárásait és az elkészítendő bútor paramétereit.
Ezt követően árajánlatunkat néhány napon belül elkészítjük. Amennyiben közben bármilyen kérdés, változtatás merülne fel, kérem, hívjon vagy írjon nekünk bizalommal.

• Tervezés

Bármilyen különleges, egyedi bútor tervezését vállaljuk, legyen az akár egy komplett konyha vagy nappali bútor, gyermekbútor, iroda, szálloda, akárcsak egy-egy részletet, komód, szekrény, design asztal, egyedi fotel, szék.  A bútortervezés folyamata a megrendelő igénye szerint magába foglalja az apró részletek egyeztetését.

• Kivitelezés

Cégünk fő profilja a megálmodott, egyedi bútorok kivitelezése, gyártása.  A felmérés, tervezés, árajánlat készítést követően az elfogadott árajánlat illetve tervek alapján indul a kivitelezési munka.
Kivitelezést akár hozott tervel is vállalunk.

• 3D látványterv készítés

A 3D a lehető legmodernebb és legizgalmasabb grafikai tervezés.  Segítségével olyan dolgokról készíthetünk fotó realisztikus és méretarányos látványtervet, amelyek a valóságban még nem is léteznek. Részletgazdagság, intenzív színek, nem mindennapi kompozíciók, kreatív megjelenések.

• 3D nyomtatás, szkennelés

3D nyomtatást már évtizedek óta használják. Ennek segítségével készülnek az új autók és a háztartási gépek zöme is. Napjainkra az ár is oly mértékben csökkent, hogy akár dísztárgyat vagy egyedi polctartót is készíthetünk a segítségével. Csak fantázia és igényesség kérdése, hogy a polcról veszed le a tömegterméket, vagy Te magam találod ki és meg is valósítod az elképzeléseidet.
Nem csak formailag lehet egyedi, hanem akár a saját neveddel, vagy céged logójával is előállíthatod kis szériában, vagy teljesen egyedi darabként. A 3D nyomtatás erre való.
 A tapintásmentes mérés mostantól bonyolult formafelületek esetén is lehetséges a 3D szkenneléssel

• CNC megmunkálás

CNC technológiával elkészítünk bonyolult szerkezeti kialakítású tömörfa, rétegelt lemez, MDF, műanyag, krion.corian, kerrock, alkatrészeket
Egyedi igény szerint, akár bonyolultabb szerkezeti kialakítású fa és műanyag 2D ill. 3D felületű elemek, félkész termékek, sablonok, ősminták stb. CNC marását vállaljuk. Egyedi mintázatú 3D design valamint dekor elemek, burkolatok, marása is megoldható.

BÉRMUNKÁT is vállalunk:  faipari CNC marás (Z tengely max 120 mm, méret. 1300 mm x 2500 mm) furnéros bútorlapba, MDF lapba, rétegelt lemezbe, tömörfába kontúrmarás, alakos marás, falc marás, nút marás, ablak marás sablongyártás, CNC fúrás, sorozat fúrás.
Sorozat termékeknél vállaljuk a szériaelemek komplett szabászatát, CNC marását.
Forgás testekre is tudunk dolgozni.
Grafikák, intarziák kèszítèse + 3D scannelès.

• Formatervezés, termékfejlesztés

Bútorok, tárgyak, járművek, színházi- és filmes kellékek, díszletek tervezése és kivitelezése.

• Kárpitozás

Régi valamint új fotelek, kanapék, székek átkárpitozását vállaljuk. Számunkra fontos a fenntartható jövő, ezért mentsünk meg együtt és tegyük őket újra széppé és dizájnossá. 

• Bútorjavítás, fényezés, felújítás

Régi darabok felújítását, újabb darabok javítását és fényezését vállaljuk. 
Mi is hozzá szeretnénk járulni egy élhetőbb környezethez az által, hogy megjavítunk és megmentünk a helyett, hogy kidobnánk. Ezért a zero waste jegyében igyekszünk menteni a mások számára megunt foteleket, szekrényeket, kanapékat. Mentsük meg együtt és tegyünk lépéseket a fenntartható jövőért.

Kapcsolat

Minden a kapcsolatfelvétellel indul!

MBD Furniture Kft

Bútorgyártó vállalkozás
Adószám: 27951040-2-43
Székhely: 1119 Budapest, Etele út 30.
Nyitva tartás: H-P 08:00- 17:30 

Telefonszám: +36 70 520 7888
Email: info@mbhomedesign.eu

Partnerek

Olindahome

Image