Kerrock

Korlátlan formálhatóság:
Kb. 160 fokra felmelegítve, az anyag meglágyul és bármilyen formára formálható. Csavart, hajlított és más térbeli alakzatok is létrehozhatók.

Könnyű megmunkálhatóság:
hagyományos asztalosipari gépekkel megmunkálható - vágható, fúrható, marható, CNC-vel megmunkálható.

Jó javíthatóság:
Felületi sérülés esetén korlátlanul újracsiszolható, polírozható. Komoly sérülés esetén a sérült rész kivágható, helyére lehet illeszteni és beragasztani egy azonos színű pótlást és összecsiszolva, polírozva a hibás rész a helyszínen kijavítható.

Hézagmentes illeszthetőség és kiváló takaríthatóság:
A speciális Kerrock ragasztó, ami színazonos a lapokkal, hézagmentes és szilárd ragasztást biztosít. A hézagmentessége és pórusmentes felülete miatt egyszerűen tisztán tartható.

Antibakteriális hatás:
A Kerrock anyagának összetétele olyan, hogy csökkenti a baktériumok számát a felületén. Ezen tulajdonsága miatt gyakran alkalmazzák egészségügyi létesítményekben pultnak, bútorelemnek.

Ellenálló felület:
A hagyományos munkalapoknál nagyobb mechanikai ellenálló képességű, a gránitnál rugalmasabb anyag. Az erős színanyagok (pl. cékla, vörösbor, hajfestékek stb.) sem hagynak foltot rajta. Ellenáll a háztartásokban használatos vegyi anyagoknak.

Egyedi színek:
92 féle színből lehet választani a 2015-ös színekkel együtt. Nagyobb, kb. 20 tábla feletti, táblamennyiség rendelése esetén egyedi, pl. a céges arculathoz pontosan illeszkedő színek is rendelhetőek.

Többféle mintázat:
Az egyszínű lapok mellett, márványmintázatú, gránit és terraco hatású valamint átvilágítható lapok is rendelhetőek.

Többféle méret:
Többféle lapvastagságban rendelhető, optimalizálva az árakat, a felhasználási célokhoz. 6-8-12-18 mm-es lapvastagság is elérhető. A falburkolatokhoz 6 mm-es, a fürdőszobákhoz, mosdókhoz 8 mm-es, nagyobb igénybevétel esetén 12 mm-es lapvastagságot ajánlunk a megfelelő hordozólapokkal.

Meleg tapintás, sima felület.
Kedvező árfekvés az akrillapok között és széleskörű mosdó-mosogató választék az összes egyszínű árnyalatunkban és több gránithatású színben.

Kapcsolat

Minden a kapcsolatfelvétellel indul!

MBD Furniture Kft

Bútorgyártó vállalkozás
Adószám: 27951040-2-43
Székhely: 1119 Budapest, Etele út 30.
Nyitva tartás: H-P 08:00- 17:30 

Telefonszám: +36 70 520 7888
Email: info@mbhomedesign.eu

Partnerek

Olindahome

Image